Producten en diensten

Een aangename verwarming, een goede ventilatie en stromend warm water… Ze bepalen voor een groot deel het leefcomfort van je woning. Zowel voor een nieuwbouw als voor een bestaande woning biedt Ecowatt energiezuinige en duurzame oplossingen. Kwaliteit staat voorop! We werken daarom enkel met hoogwaardige materialen, gerenommeerde merken en goed opgeleide vakmensen. Alleen zo haal je het hoogste rendement gedurende de volledige levensduur van je centrale verwarming en sanitaire installaties.

Neem contact op met ons

Verwarming

Ecowatt loopt warm voor jouw centrale verwarming

Je centrale verwarming is het hart van je woning. Ze pompt de warmte doorheen het hele huis en zorgt voor comfort. Je hebt verschillende cv-systemen, elk met hun voor- en nadelen. Het zijn stuk voor stuk prachtige staaltjes van techniek. Ecowatt heeft er zich op toegelegd om zich al deze technieken meester te maken. Voortdurend volgen onze techniekers bijkomende opleidingen om hun vak- en productkennis bij te schaven. Wij vinden het bij Ecowatt belangrijk dat je het maximale rendement uit je systeem haalt. Zo veel mogelijk comfort voor een zo laag mogelijke energiekost. Besparen op energie betekent niet alleen winst in je portemonnee maar ook winst voor het milieu. Economische en ecologische winst dus. Ecowatt draagt zorg voor het comfort in jouw woning. Of het nu voor een onderhoud, herstelling, nieuwe plaatsing of een totale renovatie is, je krijgt altijd een warme welkom bij Ecowatt.

Meer weten​​

Sanitair

Ecowatt hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden

Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Ze werken snel en efficiënt. Een reparatie van je sanitair of een totale renovatie van je badkamer? Alles wordt zorgvuldig uitgetekend en ingepland. Bij de uitvoering van de werken dragen we uiterste zorg voor je eigendom. Je kan gerust relaxen, zowel tijdens als na de installatie van je badkamer of sanitaire toestellen. Ecowatt staat in voor jouw comfort gedurende de volledige levensduur van je sanitaire installaties.

Meer weten

Ventilatie

Ecowatt heeft een waaier aan oplossingen

In België brengt men gemiddeld 15 uur per dag thuis door. De lucht in huis kan dus maar beter gezond en zuiver zijn. Heel wat factoren in je woning kunnen je luchtkwaliteit beïnvloeden. Denk maar aan vocht en schimmels, onvoldoende verluchting en ventilatie, … Voor een goede luchtkwaliteit in huis is ventileren en verluchten dus het devies. Ecowatt adviseert graag welke ventilatie voor jouw woning het beste binnenklimaat en zuivere lucht geeft. En zorgt voor een wettelijk conforme verluchting in de ruimtes waar je verwarmingstoestel, zoals een verwarmingsketel, geiser, open haard of kachel, staat.

Meer weten

Groene energie

Energie is duur. Je bent er liever zuinig mee. De keuze van het toestel is belangrijk. Maar ook de afstelling en de plaatsing in de stookplaats hebben hun invloed op het energieverbruik. Ecowatt waakt steeds over de efficiëntie van je verwarmingssysteem. Goed voor het milieu en voor je portemonnee. Economisch en ecologisch het zit zelfs in onze naam vervat.

Betaal je niet blauw aan je comfort.

Ecowatt bekijkt het steevast groen.

Je zit graag knus en warm? Toch wil je niet dat je portemonnee en het milieu daaronder lijden. Je comfort in huis is onbetaalbaar. Gelukkig nemen we dat bij Ecowatt enkel figuurlijk. Dankzij ons deskundig advies en technisch vakmanschap kan je kiezen voor groene oplossingen zonder in het rood te gaan.

Energiezuinige oplossingen:

Warmtepompboilers

Het water in een warmtepompboiler wordt verwarmd dankzij de koppeling aan een kleinere warmtepomp, die haar energie onttrekt uit de lucht, bv. de warmte in de lucht van een kelderruimte.

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, de aarde of het grondwater. Zo benut ze de natuur om je woning te verwarmen en je van warm water te voorzien. Een duurzame oplossing die niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Er is minder CO2-uitstoot omdat er geen rechtstreekse verbranding plaatsvindt.

Ecowatt volgt voortdurend alle innovaties op het vlak van warmtesystemen. Advies of informatie nodig? Je vragen zijn altijd welkom.

Meer weten

Lekdetectie

Een vochtprobleem, waterinfiltratie of gasreuk in je woning? Een lek komt altijd ongelegen. Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem en de precieze plaats van het lek te detecteren zonder te moeten breken. Elke case vraagt een specifieke aanpak en de juiste meetapparatuur. Een efficiënte en nauwkeurige lekdetectie is al een eerste grote stap naar een duurzame oplossing.

Als het gaat lekken zit het niet echt lekker.

Met Ecowatt kan je rekenen op de expertise en de nieuwste hightech meetapparatuur voor precieze lokalisering van lekken.

Ecowatt detecteert lekken in waterleidingen of leidingen centrale verwarming, platte daken, rioleringen, gasleidingen en zwembaden. Verder ontzorgen we je volledig door het lek op een vlotte en snelle manier te herstellen.

Meer weten